Хидропясъкоструйно почистване на фасади

Ако искате да почистите основно старата настилка, стена или паметник, помислете дали да не използвате професионалните ни услуги, за да свършим работата безопасно, бързо и без усилия.

Професионалното пясъкоструене е една от многото услуги за почистване на настилки, стени, метални изделия и паметници, които Профиклийн партнер предлага.

КАКВО Е ПЯСЪКОСТРУЕНЕ?

Пясъкоструенето е широко прилагано в търговски и промишлени приложения от 1800-те. Използваме сгъстен въздух (или вода) и специално оборудване, за да изтласкваме много фини частици силициев пясък с висока скорост към желаната повърхност. Струята частици премахва упоритите замърсявания, ръжда или боя, които водата или четките не могат да отстранят, така че почиства старателно и подготвя повърхността за боядисване. И премахва необходимостта от използване на опасни химикали и досадно четкане, за да се постигне същото ниво на подготовка на повърхността.

КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕБОЯДИСВАНЕ?

Ние от Профиклийн партнер използваме пясъкоструенето както при почистване на съществуваща боя, така и при възстановяване на стари тротоари, паметници, бетонни и тухлени стени. Освен това премахва стари предишни покрития, замърсяванията, мазнини, масла и нежеланите слоеве от друг материал. Тази възстановителна и почистваща процедура се използва за подготовка на стара настилка или бетон за нова маркировка.

НИЕ СМЕ ВАШИТЕ ЕКСПЕРТИ ПО ПЯСЪКОСТРУЕНЕ

Въпреки, че концепцията и практиката на пясъкоструенето не са нови, качеството, ефективността и безопасността на процеса непрекъснато се подобряват. Независимо дали премахвате стара ръжда, патина и съществуваща боя или подготвяте повърхността за ново боядисване, обърнете се към нас, за да свършим работата безопасно, бързо и ефективно, с най-надеждното и професионално обслужване.

ПОИСКАЙТЕ НАШАТА ОФЕРТА СЕГА