Нашите услуги

Каквото и да ви е нужно, ние имаме решение: опит, качествена професионална техника, любов към работата и огромно желание да помогнем.

Пране на килими, мокети и мека мебел

Чистите килими и мебели са важен както за външния вид на дома ви, така и за здравето на хората, които живеят в него. Петната могат да нарушат спокойната атмосфера, докато алергените и мръсотията могат да допринесат за респираторни проблеми.

С какви машини се прави. Може би срокове и цени?

Водоструйно почистване на фасади и витрини

Водоструйното почистване на повърхности използва високото налягане на струя вода, изстрелвана към желаната повърхност с цел почистване на замърсяване, патина, мазнина, боя или стари покрития. В тази технология не се използват абразивни частици, като така се елиминират силното запрашаване и нараняването на почистваната повърхност

С какви машини се прави. Може би срокове и цени?

Почистване на аспирации

Редовното почистване на аспирационните системи предотвратява натрупване на прах, мазнини, отлагания и влакна в системата, които бързо могат да се превърнат в основна причина за алергии или пожар.

С какви машини се прави. Може би срокове и цени?

Хидропясъкоструйно почистване на фасади

Професионалното хидропясъкоструйно почистване е една от многото услуги за почистване на фасади, камък и метал, които ние осигуряваме. Ако искате да почистите стари стени и настилки или да пребоядисате метални огради, изпратете ни запитването си, за да свършите работата бързо и без усилия.

С какви машини се прави. Може би срокове и цени?

Паропочистване

Традиционните методи за почистване с вода отстраняват мръсотията само механично, но някои замърсявания могат да останат в порите на повърхностите.
Дезинфектантите също действат главно на повърхността, така че бактериите могат да оцелеят и да се развият отново. Ето защо почистването с пара е превъзходен метод за почистване при определени специфични обстоятелства.

С какви машини се прави. Може би срокове и цени?

Отпушване на канали

Ако забележите, че водата в банята, кухнята или басейна не се оттича, това означава, че сте изправени пред голям водопроводен проблем. Жизнено важно е незабавно да почистите запушената си канализация, за да избегнете допълнителни повреди или щети. Екипът на Proficlean Partner включва специалисти по канализацията, които са обучени и оборудвани с най-съвременни технологии за справяне със запушването или други вътрешни и външни водопроводни проблеми.

Преди да представим някакво решение или препоръки за почистване на канализацията, нека първо видим как работят вашите канали.

Почистване и обработка на подови настилки

Освен подобряването на външния вид на вашия интериор, професионалната грижа за пода защитава неговата повърхност и добавя дълготрайност, за да издържи десетилетия без ремонти.

Подовите настилки съдържат много бактерии и вируси. За укрепване на здравето им препоръчваме редовно хигиенизиране. Екипът ни се е посветил на предоставянето на тези услуги за почистване, които не само влияят на естетическия вид на вашата сграда, но и поддържат жителите й по-здрави и елиминират заразите.

С какви машини се прави. Може би срокове и цени?

Други нестандартни почистващи услуги

Необходимостта от редовно почистване зависи от типа на бизнеса или помещенията. Изискванията на всеки бизнес е уникално и изисква отделен подход към почистването. Можем ли да ви осигурим всички необходими услуги?

За да разберем отговора на този въпроси, просто ни позвънете на 0888 472 682 или изпратете кратко запитване