Почистване на килими и мокети

НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАШИТЕ КИЛИМИ И МОКЕТИ

Красотата и животът на вашия килим зависят от грижите, които получава. Правилното почистване ще го направи да изглежда страхотно през целия си живот, ще спомогне за подобряване на качеството на въздуха в помещенията и ще създаде страхотна и весела атмосфера.

Правилното професионално почистване на килима изисква солидни знания за избора на правилните продукти и правилния начин за почистване. Нашият подход помага лесно да идентифицираме ефективните решения, оборудване и консумативи, които почистват още от първия път, без страх от по-бързо повторно появяване на петна или увреждане на килим или околната среда.

4 СТЪПКИ ЗА ПРАВИЛНАТА ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

Почистването на килими е свързано с изработването на рутина и нейното прилагане. Ако влезете в добър ритъм и продължите така, ще постигнете страхотни резултати. Качествените продукти, които използваме, са нашата гаранция, че ще почистим правилно още от първия път. Ето четири стъпки, които прилагаме, за да поддържаме килимите ви чисти и изглеждащи страхотно:

  • Почистваме с прахосмукачка редовно и по-често в зони с голям трафик и в съответствие с графика за почистване, предоставяйки сертификат за гаранция на качеството.
  • Почистваме бързо петна и разливи с продукти, които не увреждат мокетите или не водят до по-бързото му износване. Използваме само сертифицирани качествени продукти за ефективно почистване и поддържане живота на килимите и мокетите.
  • Препоръчваме професионално основно почистване на килимите на всеки 12 до 18 месеца, за да премахнем напластената мръсотия и замърсявания.
  • Препоръчваме спирането на мръсотията преди входните врати посредством използване на постелки отвън и вътре, сваляне на обувките на влизане в къщата, и редовна смяна на въздушни филтри, за да се намалят частиците прах във въздуха.

КАЧЕСТВОТО НА НАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

Ние държим нашите прахосмукачки, екстрактори, почистващи системи, продукти и консумативи да бъдат възможно най-качествени и ефективни. Прозрачността ни в това отношение помага на нашите клиенти да вземат информирани решения, а резултатите да задоволяват техните високи изисквания. Така че килимите са по-чисти, по-здрави и издържат по-дълго.

РАЗБЕРЕТЕ КАК ИЗПЪЛНЯВАМЕ ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ