Въпроси и отговори

Имам бял килим. Добре ли е да моля хората да свалят обувките си?

В повечето случаи е добре да помолите хората да свалят обувките си, преди да влязат в дома ви. Въпреки това е добре да ги уведомите предварително, че очаквате това от посетителите във вашия дом и, както правят японците, да им предложите някаква форма на чехли, които да носят в дома ви вместо обувките си. Имайте предвид, че на някои хора им е неудобно да свалят обувките – заради това как изглеждат краката им, дупки в чорапите си, или осоена миризма. Като са предупредени, гостите ви ще бъдат подготвени.

Как да използвам оцет и вода за почистване на килима си

Можете да използвате сапун за съдове с топла вода, за да премахнете петната и да изтъркате с помощта на грубата страна на гъбата.

Как да сваля акрилна боя от килима?

Можете да използвате сапун за съдове с топла вода, за да премахнете петната и да изтъркате с помощта на грубата страна на гъбата.

Как мога да почистя восък от свещи, изпуснат върху килим?

Оставете го да се втвърди напълно, след това изстържете колкото се може повече от восъка и го почистете с прахосмукачка. Поставете абсорбираща хартия, вестник или кафява опаковъчна хартия върху останалата част от восъка и гладете отгоре с ютия на средна температура. Ютията ще разтопи восъка, който след това ще се абсорбира в хартията.

Как да почистя косми от пода?

Използвайте четка, за да ги съберете в лопата, и след това дъвършете с прахосмукачка.

Как да почистя мазнина от килима, където лежи кучето ми?

Смесете малко (1 супена лъжица) количество течен сапун за съдове с около 1,5-2 чаши топла вода. Третирайте внимателно мястото, след което го подсушете със съха къпра.

Как да премахна петно от зехтин от мокет?

Използвайте бял оцет, смесен с вода. Напръскайте го на място, изчакайте около 5 минути, след това го разтрийте с чиста, мека кърпа, докато петното изчезне.

Как да премахна петна от ръжда от мокет?

Можете да си купите продукт за отстраняване на ръжда или да опитате да използвате сапун за съдове или смес от супена лъжица амоняк и 2 чаши вода. Нанесете почистващото средство и попийте добре.

Как да почистя урина от килима си?

Вземете ензимен почистващ препарат, предназначен за отстраняване на урина от домашни любимци. Те се предлагат във всеки магазин за домашни любимци и в повечето големи магазини за хранителни стоки.

Какви гаранции даваме?

Ние се ангажираме с вашето щастие и какво по-добро усещане има от това да се върнете в чист, свеж миришещ дом в края на натоварения ден? Нашите професионалисти са обучени в най-добрите техники за почистване и се стремят да предоставят изключително обслужване на клиентите. Но ако някога почувствате, че услугата, която сте получили, не е толкова добра, уведомете ни в рамките на 24 часа след почистването ви и ние ще се върнем във вашия дом, за да разрешим проблема безплатно.

Репутацията ни като едни от най-добрите е важна за нас. Затова още в първия разговор, който провеждаме с вас, искаме да разберем вашите лични предпочитания за почистване, за да можем да почистим дома ви точно как бихте искали да бъде почистен. Не твърдим, че сме перфектни или че никога няма да пропуснем петно, но ви гарантираме, че ако някога сте недоволни от нашата работа, ще работим докрай, за да го направим правилно.