Водоструйно почистване на фасади

ЕКОЛОГИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЛЕСНО И БЪРЗО ПОЧИСТВАНЕ

Устойчивото управление на сгради и активи предполага грижа и регулярна поддръжка. За много от тях атмосфертното влияние води по замърсяване или потъмняване, лесно отстранимо със съвременни екологични технологии. Като експерт в индустрията за машинно почистване, ние сме добре обучени да използваме най-устойчивите технологии, иновативно оборудване и ефективни методи за почистване, за да защитим вашите активи.

ВОДА ПОД НАЛЯГАНЕ – ПРОЦЕС С МНОГО РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Водоструйното почистване на повърхности използва високото налягане на струя вода, изстрелвана към желаната повърхност с цел почистване на замърсяване, патина, мазнина, боя или стари покрития. В тази технология не се използват абразивни частици, като така се елиминират силното запрашаване и нараняването на почистваната повърхност.

Услугите ни включват почистване на стени, настилки, фасади, паметници, покриви, отстраняване на котлен камък от тръби и съдове, почистване и подготовка на повърхности за нанасяне на покрития и саниране на места в „ограничено пространство“.

ОБОРУДВАНЕ И БЕЗОПАСНОСТ

Ние разполагаме със специализирано оборудване и аксесоари за осигуряване на достатъчно мощност за почистване с вода под високо налягане, включително и специализирано обезопасено работно облекло.

Безопасността е приоритет Номер 1 за нас, затова препоръчваме на клиентите ни да възложат отговорните и рисковани дейности на професионалисти като нас.

.

РАЗБЕРЕТЕ КАК ИЗПЪЛНЯВАМЕ ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ