Categories
Как да

5 причини за използване на професионални услуги за почистване на килими и мокети

Килимите предлагат красиви и удобни подови настилки за всеки дом или офис, но изискват и подходящи грижи и поддръжка. Професионалните услуги спомагат за поддържането на перфектното състояние на вашия килим в продължение на години.

Дори ако вече сте третирали петната върху килима си и изглежда чист, пак може да се възползвате от професионалните ни услуги за почистване. Освен да направят килима ви чист и хигиеничен, професионалните услуги осигуряват следните предимства:

 • Ползи за здравето – Килимите често улавят различни бактерии, алергени и прахови частици, свързани с проблеми със синусите и дишането, като астма. професионалното почистване помага за премахването на прах, мръсотия и бактерии, натрупани в килима през годините.
 • Профилактика – Професионалното почистване на килими помага за премахване на акари и други източници на алергени, например плесен.
 • Миризма – Килимите могат да улавят миризми, особено ако пушите или имате домашни любимци. Професионалното почистване на килими елиминира миризмите от урината на домашни любимци, както и всички други аромати.
 • Външен вид – Основното задълбочено почистване помага да се възстанови естетическата стойност на вашия килим.
 • Удължен живот – Професионалните услуги за почистване могат да поддържат вашия килим в първокласно състояние и да удължат живота му.

КАК ДА НАМЕРИТЕ ПОЧИСТВАЩА ФИРМА БЛИЗО ДО ВАС

Чистотата играе голяма роля за предаването на правилното послание за вашия дом или бизнес. Тъй като килимите понасят голямо натоварване, особено в райони с голям трафик, важно е периодично да се обаждате на професионални фирми за почистване на килими.

Ако сте търсили „услуги за почистване на килими близо до мен“, сте попаднали на правилното място. В Профиклийн Партнер ние предлагаме всички услуги за почистване на килими, за да осигурим здравословно и продуктивно работно пространство. Страхотното първо впечатление, първокласната естетика, удължения живот и подобреното качество на въздуха в помещенията са само няколко причини, поради които почистването на килимите е важно.

НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ

Професионалните ни услуги за почистване на килими ще ви осигурят следните ползи:

 • Осигуряват еднаква чистота на килима навсякъде
 • Намаляват разпространението на бактерии, микроби, болести и плесени
 • Елиминират замърсявания и петна 
 • Намаляват ефектите от износване, особено в райони с голям трафик
 • Възстановяват естествения, естетичен вид и текстура на вашия килим
 • Удължават живота на вашия килим
 • Предпазва вашия килим с протектор Scotchgard, за да предотврати наслагването на бъдещи разливи и петна

Така че, ако сте търсили „професионални услуги за почистване на килими в близост до мен“, Профиклийн партнер е вашият универсален партньор за всички решения за почистване на килими.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА КИЛИМИ

В момента килимът е най-предлаганият материал за подови настилки в търговските условия. Появата на кабини и работни клетки означава, че килимите могат да покриват широки площи, от пода до тавана. Нашата технология за почистване на килими използва естествената почистваща сила на карбонизацията, за да повдигне мръсотията на повърхността на килима за по-лесно почистване. И тъй като нашите офис услуги за почистване на килими използват 80% по-малко вода за почистване на килима ви с пара, можете да очаквате килимите да изсъхнат за 1-2 часа, за разлика от 1-2 дни.

ЦЕНИТЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ

Множество фактори влияят върху цените на услугите за почистване на килими, включително квадратурата или типа на килима, който се нуждае от почистване. Други фактори включват интензивността на петна, вида на влакната на килима, необходимия процес на почистване, както и типа и цената на почистващите продукти.

За по-детайлна ценова информация и оферта позвънете на телефон 0888 472 682 или изпратете запитване от бутона по-долу.